Stephan Persoon

Stephan Persoon heeft een passie voor ondernemerschap. Denken in mogelijkheden en zorgdragen voor de optimale omstandigheden om doelen te realiseren. Het unieke talent van Stephan is ‘aanspelen’ en het verbinden van mensen om met elkaars talent impact te maken.

Als fanatiek marathonloper streeft hij altijd naar het beste resultaat om  daarmee keer op keer het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Stephan is directeur bij Agium samen met zijn compagnon Robbert van Adrichem. Samen zijn zij met Agium al vijf keer uitgeroepen tot één van de FD Gazellen, een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Agium is de ontmoetingsplaats voor gedreven mensen in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.

Samen met Robbert schreef Stephan de ‘tribe guide’. Een inspirerend logboek dat je helpt bij het behalen van je persoonlijke ambities met impact.

In het boek ‘de tribe guide’ inspireren Stephan en Robbert, Professionals om vanuit uniek talent impact te maken en ambities te realiseren. Het Vlammodel geeft meerdere handvatten om via de sporen te komen tot impact. Van persoonlijk missionstatement naar echte verandering.