Robbert van Adrichem

Robbert van Adrichem is ondernemer, een ras-optimist, ambitieus en dienstverlening zit hem in de genen. Hij heeft een passie voor leiderschap, het vermogen om mensen boven zichzelf uit te tillen. Robbert haalt zijn energie uit het realiseren van ambities van mensen om zich heen, opdrachtgevers en professionals.

Robbert is directeur bij Agium samen met zijn compagnon Stephan Persoon. Samen zijn zij met Agium al vijf keer uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door de FD Gazelle en behoren zij tot de ScaleUp top 250 van Nederland.

Agium is dé ontmoetingsplaats voor gedreven mensen in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.

Samen met Stephan schreef Robbert de ‘tribe guide’. Een inspirerend logboek dat je helpt bij het behalen van je persoonlijke ambities met impact.

In het boek ‘de tribe guide’ inspireren Stephan en Robbert, Professionals om vanuit uniek talent impact te maken en ambities te realiseren. Het Vlammodel geeft meerdere handvatten om via de sporen te komen tot impact. Van persoonlijk missionstatement naar echte verandering.

“The only true way for any of us to grow, to truly fulfill our full potential, is when we work to help others do the same. (Simon Sinek)”